Jármű alkatrészek

Cégünk egyik fő profilja a Járműipari alkatrészek gyártása.
Termékeink többsége a NABI amerikai buszgyár számára készülnek (NewFlyer cégcsoport vásárolta meg), de más cégek számára is gyártunk. Ilyen cég például – az azóta már megszűnt – Enterprise Bus Ltd, vagy a ma is jól prosperáló Plastform Kft.
Jelenleg az Evopro Bus Kft. és a MABI-BUS Kft. új buszfejlesztésében (Modulo buszcsalád) is részt veszünk, illetve részt vettünk.

Vendéglátóipari berendezések

Vendéglátóipari és cukrászati rozsdamentes berendezések gyártása során főleg egyedi igényeket elégítünk ki. Cukrászati referenciánk igen jelentős, példaként említhető a budapesti Daubner, a balassagyarmati Jagyutt és Fincsi Cukrászat valamint budapesti Horváth Cukrászda.

Kórházi műtőajtók és átadóablakok

Kórházi műtőajtók és átadóablakok esetében blokk tokkal együtt készülő szendvicsszerkezetű, nem tűzgátló ajtók és ablakok értendők. Kivitel során az ólommal történő sugárvédelem is megoldott. Gyártunk ezen kívül még műszerkocsikat, gurulós állványokat kórházak számára.

Reklámipari termékek

A reklámipar is igényel igényes rozsdamentes termékeket, s büszkén vállaljuk ezek megvalósítását. A Reklámipari rozsdamentes termékek képtárában “cigerettásdobozon” kívül a világ sok országába szállított Infiniti logó a legsikeresebb termékünk (csak az acélrészét gyártjuk mi).

Élelmiszeripari berendezések

Élelmiszeripari berendezések és gépek gyártása a megrendelő igénye szerint.

Rozsdamentes korlátok és ablakrácsok

Rozsdamentes korlátok és ablakrácsok gyártását egyedi igények és tervek szerint kivitelezzük kül- és beltérre egyaránt. Termékeink között megtalálható a vízszintes pálcás valamint a sodronyköteles korlátkialakítások is.

Sporteszközök

Különböző könnyűszerkezetes, strapabíró alumínium vízilabda kapuk gyártását is vállaljuk, úgy mint felnőtt és gyermek vízilabda kapuk, akasztható kapuk, lőfalak, medence elválasztó csévélők stb.

Uszodatechnika

Saválló jakuzzik és úszómedencék gyártása akár egyedi igény szerint is, nyakzuhanyok, egyéb kiegészítő berendezések készítése.

Egyéb termékek

Egyéb termékeink alatt egyedi megoldású rozsdamentes bereendezések, eszközök találhatóak.