Elérhetőségeink

Cím: 1225 Budapest, XXII.ker. Nagytétényi út 226.
Tel: +06 1 207 6070
Fax: +06 1 207 6071
Mobil: +36 30 948 0958
E-mail: tt@rozsdamentes.t-online.hu

A T.T. Rozsdamentes Anyagmegmunkáló Kft. mindig is szem előtt tartotta a minőséget, a vevői megelégedettséget. Vállalkozásunk megbízható működése érdekében bevezettük 2011-ben az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert, melyet a kor követelményeinek megfelelően, 2017-ben az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványra váltottunk. A minőségirányítási rendszer bevezetésével, az ellenőrzéshez szükséges mérőberendezésekkel cégünk kötelezi magát a minőségirányítási irányelvek követésére.

Mindezeknek oly módon kívánunk eleget tenni, hogy

  • törekszünk a vevői megelégedettségre, annak javítására
  • a reklamációkat gyűjtjük és kiértékeljük,
  • a nem megfelelő termékek/szolgáltatásokat kezeljük, dokumentáljuk.


A T.T. Rozsdamentes Kft. elsődleges célja, hogy a megbízókat folyamatosan képes legyen az előírásoknak és az elvárásoknak megfelelő, magas színvonalú és minőségű termékkel kiszolgálni.

Célunk érdekében elköteleztük magunkat az MSZ EN ISO 9001:2015 számú szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer létrehozására, bevezetésére és folyamatos működtetésére.

A vezetőség politikájának fő irányelvei:

  • tevékenység középpontjában a megrendelő áll, a megrendelői igényeknek való maradéktalan megfelelés,
  • a szakmai munka tökéletesítése, a gyártás, szolgáltatás minőségének állandó javítása, jogszabályi és egyéb követelmények betartása, megismertetése és betartatása,
  • hosszú távú megrendelői kapcsolatok kialakítása,
  • napi kapcsolattartás szállítóinkkal,
  • kiemelt feladatnak tartjuk termékeink gyártása során a garantált minőség biztosítását,
  • folyamatosan megújítjuk eszközeinket, infrastruktúránkat;
  • folyamatosan fejlesztjük ismereteinket, rendszeresen részt veszünk szakmai képzéseken, továbbképzéseken és rendezvényeken.

Célként tűztük ki, hogy a minőségirányítási rendszer bevezetését követően a megrendelői észrevételekből, reklamációkból eredő költségek éves szinten ismertek, számszerűsítettek legyenek, melyek bázisul szolgálnak a minőségfejlesztési törekvéseinknek.

A vezetőség fontos feladatának tekinti a munkatársak minőségtudatának folyamatos fejlesztését. Gondoskodunk arról, hogy a Kft. minőségpolitikáját, minőségcélját minden dolgozó pontosan ismerje.

A minőségpolitikánkban megfogalmazott célok elérése érdekében a T.T. Rozsdamentes Kft. vezetése, és minden munkatársa napi feladatának tekinti a jó minőségű termék gyártását, és a vevői igények teljesítését.

Tóth Tibor
ügyvezető igazgató