Elérhetőségeink

Cím: 1225 Budapest, XXII.ker. Nagytétényi út 226.
Tel: +06 1 207 6070
Fax: +06 1 207 6071
Mobil: +36 30 948 0958
E-mail: tt@rozsdamentes.t-online.hu

A honlappal kapcsolatos tulajdonjogok gyakorlása


Név: T.T. Rozsdamentes Anyagmegmunkáló Kft.

Székhely/Telephely: 1225 Budapest, Nagytétényi út 226. K ép.

Levelezési cím: 1225 Budapest, Nagytétényi út 226.

Ügyvezető: Tóth Tibor

Adószám: 12216123-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-565725

A honlapot készítette: WordPress 4.3 verzió szoftver segítségével Utómunkák, finomítások: Tóth Péter.

Felhasználási feltételek

Figyelem: Ezt a honlapot a T.T. Rozsdamentes Kft. üzemelteti a felhasználók, tehát Ön számára. A jelen felhasználási feltételekbe foglaltak a honlap egészének tartalmára, és használatára vonatkoznak kivételek nélkül. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi feltételeket mielőtt használná a honlapot. A honlap használatával Ön elfogadja a felhasználási feltételekbe foglaltakat és egyetért azok kötelező betartásával. Ha valamilyen okból nem ért egyet a feltételekkel, ne használja a honlapot.

Szellemi tulajdon és honlap használata

T.T. Rozsdamentes Kft. a jelen honlap működtetésével leendő és meglévő partnereinek kíván információt nyújtani üzleti tevékenységéről, termékeiről ezekkel kapcsolatban segítséget nyújtani számukra.

A honlap minden egyes használatakor Ön magára nézve kötelezőnek fogadja el a felhasználási feltételeket.

Letöltés

Letöltheti és kinyomtathatja a jelen honlap által kínált tartalmakat saját személyes, nem üzleti célú felhasználására, feltéve hogy:

  1. Ön semmilyen módon nem módosítja a honlap tartalmát;
  2. Ön nem használja a jelen honlap grafikus tartalmát bármely hozzá tartozó kísérő szöveg nélkül;
  3. Ön biztosítja, hogy a T.T. Rozsdamentes Kft. védjegyeinek és márkajegyeinek jelölése megjelenik minden másolaton;
  4. Semmilyen formában nem használja fel más munkában a honlap tartalmát;
  5. Nem sokszorosítja, sugározza vagy tárolja a honlap tartalmát semmilyen más honlappal kapcsolatban vagy elektronikus visszakereső rendszerben;
  6. Nem teszi elérhetővé a honlap tartalmát úgy, hogy az más honlap, elektronikus adatbázis vagy visszakereső rendszer tartalmának tűnjön.

Ha Ön kereskedelmi célokra szeretné felhasználni a honlap tartalmát, kérjük lépjen kapcsolatba a T.T. Rozsdamentes Kft.-vel a Kapcsolat/Elérhetőségeink oldalon található módok egyikén, hogy igényét egyeztesse munkatársunkkal.

A honlap tartalmának bármilyen felhasználása, mely nem egyezik a “Letöltés” pontban foglaltakkal vagy a T.T. Rozsdamentes Kft. előzetes írásos engedélye nélkül történik, tilos. A felhasználási feltételekben rögzített rendelkezések megsértése esetén a honlap használatára vonatkozó engedély érvényét veszti és köteles azonnal megsemmisíteni minden, az Ön tulajdonában vagy birtokában lévő, honlapról származó tartalmat.

A honlapon és tartalmában található minden, szellemi tulajdonhoz fűződő jog (amely magába foglalja korlátozás nélkül, bármely védjegyet, szabadalmat, védett designt, szerzői jogot (beleértve korlátozás nélkül a fényképeket és grafikus ábrákat is), formatervezési jogot, topográfiai jogot, adatbázis jogot, bármely, az előzőekben említett jogok rögzítésére szolgáló alkalmazást, kereskedelmi titkokat, nem szabadalmaztatott know-how-t és bármilyen más szerzői vagy iparjogvédelmi jogot, természetétől függetlenül, a világon bárhol) a törvény védelme alatt áll.

Amennyiben külön nem jelzett, a honlapon és tartalmában található minden szellemi tulajdonhoz fűződő jog a T.T. Rozsdamentes Kft. vagy a licencet adó tulajdonát képezik. A honlapon használt egyéb védjegyek harmadik felek tulajdonát képezhetik.

Linkek

A honlapon található bármely, harmadik fél honlapjára mutató link kizárólag az Ön tájékozódásának megkönnyítése miatt szerepel. Ezen linkek használatával elhagyja ezt a honlapot. A T.T. Rozsdamentes Kft. semmilyen formában nem felel ezen honlapokért, tartalmukért és elérhetőségükért. A T.T. Rozsdamentes Kft. nem járult hozzá és nem képviseli semmilyen formában ezeket a honlapokat, illetve tartalmukat. Csak saját felelősségére használja ezen harmadik felek honlapjait.

T.T. Rozsdamentes Kft. fenntartja a jogot arra, hogy visszavonjon bármilyen korábbi, a honlapra mutató linkelést engedélyező engedélyt és, hogy előzetes tájékoztatás nélkül, bármilyen okból, bármikor, bármely linket eltávolítsa a honlapról.

Névhasználat

T.T. Rozsdamentes Anyagmegmunkáló Kft. (Röviden: T.T. Rozsdamentes Kft.) a cég nevével rendelkezik, az az ő tulajdona.

A tt.rozsdamentes.hu honlap a T.T. Rozsdamentes Kft. tulajdona.